Magyar Szakmai Tudakozó

Széleskörű cégadatbázis

Névnap

Ma 2024. július 22., hétfő, Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.

Corvin Hotel és étterem

Megye
Békés
Cím
5700, Gyula, Jókai u. 9-11.
Telefonszám
66/362-044, 66/362-218
Fax
66/362-158
E-mail
GPS
N46.646289, E21.27315
Cégünk a vendéglátás és a turizmus területén tevékenykedik. 

élménygazdag pihenés, nyugalom, ugyanakkor változatosság, gyógyforrásokból táplálkozó Várfürdő és színes kulturális élet várja a látogatót, aki ebbe a 35.000 lakosú kis városba látogat. A Budapesttől 220 km-re fekvő Gyula gyorsan, kényelmesen elérhető autóbusszal, vonattal vagy autóval. A városra jellemző a történelmi hangulat. Már a XIV. században kiemelkedett a környék települései közül. Ebben az időben épült Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavára, amely ma is a város jelképe, s a nyaranta megrendezésre kerülő Gyulai Várjátékok helyszíne. A város legfőbb vonzereje az egykori Almássy kastély 8,5 hektár területű természetvédelmi területté nyilvánított ősparkjában létesült fürdő. 

A városban vetekszenek egymással a fények és a színek. S ami még jellemző, sok napsütés, tiszta égbolt, csodálatos vegetáció, a várost átszelő hangulatos folyó, vendégszerető emberek, kitűnő tájjellegű konyha, azaz minőségi szabadság reális árakért. Kicsik és nagyok egyaránt találnak kedvükre való szórakozási lehetőséget, a kultúrát szomjazók éppúgy, mint a sportolni vágyók, a természetkedvelők, a vadászni szándékozók, a gyógyulást keresők. 

A Corvin Hotel*** 22 szobával és 4 apartmannal rendelkezik. Minden lakóhelyiség satelit televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt. A legkisebb szobák is közel 30 m2 nagyságúak, külön WC és fürdőszoba, kis társalgó és háló található bennük. A szobák jelentős része légkondicionált. Jellegzetes szállodai szobáink. Sarki apartman (lásd a fenti képen), és átlagos kétszemélyes szobáink berendezett képe.

Corvin Gourmet Restaurant irodalom és gasztronómia együtt. A 30 fő befogadására alkalmas éttermünk diszkréten elegáns környezetben, légkondicionált fogyasztótérben kifinomult gasztronómiával, az ország legszebb boraival, lágy jazzel szeretne a társégben ritka minőséget teremteni. 

Corvin Jazz Garden a szálloda mediterrán hangulatú, pálmafás, fáklyafényes nyári jazz terasz, mely grill specialitásokkal várja vendégeit. Borgasztronómiánk alapja a borok és ételek összhangjában rejlik. A borokkal komponált ételeink mellé borszaküzletünk teljes választékát (160 féle magyar és erdélyi bor) készséggel ajánljuk és felszolgáljuk. 

Terembérlet40 fős különtermünk kiválóan alkalmas kisebb létszámú ülések, előadások, céges megbeszélések, továbbképzések, partnertalálkozók, stb. szervezésére. 

Felszereltség:Térítésmentesen igénybe vehető technikai eszközök: 
Flipchart, Fax, Fénymásoló, öŤrásvetítő, Diavetítő, Videólejátszó
CD lejátszó, DVD lejátszó, Televízió Térítés ellenében bármilyen technikai eszközt biztosítani tudunk. Terembérleti díj: 20.000 Ft/nap Szállás és/vagy főétkezés igénybevétele esetén a teremhasználat ingyenes.


Képek (4)
Hozzászólások (0)

Legyen ön az első hozzászóló!